informatie

om de dobben

we zijn er voor u en zien uit naar uw bezoek

Corona / COVID-19

Maatregelen | brasserie gesloten

Helaas maakt COVID-19 dat we de brasserie niet of soms in beperkte mate kunnen openen. Heel vervelend want nu kunnen we niet doen wat we het liefste doen: u als gast ontvangen en volop laten genieten bij Om de Dobben! We duimen op een goede afloop en hopen dat we snel de deuren weer volledig mogen openen om u te verwelkomen.

Wat kan wel?

Zodra het mogelijk is om de brasserie, al dan niet beperkt, te openen dan laten we dit weten via facebook en onze agenda. Hier leest u dan op welke data en tijdstippen u ons kunt bezoeken.

We hebben besloten om niet met afhaal- en/of bezorging te werken.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
Helaas zijn verjaardagen of andere festiviteiten vieren nu ook even niet toegestaan. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u iemand wil verrassen. Kies dan voor onze cadeabon. Deze kunt u telefonisch of per mail bij ons bestellen. Klik op de button voor meer informatie.

Stay safe!

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Stay safe!
Team Om de Dobben
Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Wij hopen u snel weer te zien!

Reserveren & annuleren

Reserveren

Wilt u graag een reservering maken? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op 0511-227800 of 06-28362538 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons de locatie te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Bevestiging reservering
Indien u per e-mail een reserveringsverzoek stuurt, ontvangt u van ons altijd telefonisch of per e-mail een reactie. Mocht u geen reactie van ons hebben ontvangen, dan is er mogelijk iets misgegaan met het verzenden of ontvangen van uw mailbericht. Wilt u ons in dat geval opnieuw een e-mail sturen of bellen? Dan voorkomen we teleurstellingen en kunnen we tijdig een plekje voor u vrijhouden.

Annuleren

Buffetten
U kunt reserveringen tot uiterlijk 48 uur van te voren wijzigen of annuleren. Indien u later wijzigt of annuleert, worden de kosten voor de gemaakte reservering in rekening gebracht.

High tea
U kunt reserveringen tot uiterlijk 48 uur van te voren wijzigen of annuleren. Indien u later wijzigt of annuleert, worden de kosten voor de gemaakte reservering in rekening gebracht.


CONTACT

Brasserie om de dobben

contactgegevens

Brasserie Om de dobben
Langelaan 10
9251 MC BURGUM
0511 22 78 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedrijfsgegevens

VOF Om de dobben
KvK 70577374
BTW NL825.591.466.B01
Bank NL59.ABNA.0249.476.223
BIC ABNANL2A
Bedrijfsleider: Regina Pietersma

Stichting Plak foar elkenien

contactgegevens

Stichting Plak foar Elkenien
Langelaan 10
9251 MC BURGUM
0511 22 78 00
06 28 36 25 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedrijfsgegevens

Stichting Plak foar Elkenien
KvK 69740747
BTW NL857.991.991.B01
Bank NL07.ABNA.0636.019.152
BIC ABNANL2A
Contactpersoon: Theunis Pietersma

openingstijden

Wij zien uit naar uw bezoek!

afwijkende openingstijden i.v.m. Covid-19

Vanwege het coronavirus hebben we afwijkende openingstijden. Via onze agenda en onze facebookpagina houden wij u op de hoogte van actuele openingstijden.

Mogelijkheden voor groepen

Beschikbare ruimte

Onze brasserie bestaat uit 1 ruimte met een bar, een stamtafel, diverse kleine tafels en een buitenterras. Onze binnenruimte kunnen we voor bijvoorbeeld een vergadering, kleine bijeenkomst of een feestje opdelen d.m.v. een kamerscherm, maar dit houdt geen geluid tegen. Wij beschikken dus niet over aparte, volledig akoestisch afsluitbare vergader-/feestruimtes.

Groepsgrootte en beschikbaarheid


bereikbaarheid, route en parkeren

routebeschrijving

eigen vervoer (auto/motor)

U bereikt ons via de nieuwe weg, de Centrale As (N365) of via diverse kleine binnendoorwegen. Met de routeplanner plant u gemakkelijk uw route.

openbaar vervoer

Ook met trein en bus kunt u ons bereiken. U stapt uit bij de halte Tuskendijken in Burgum. Vanaf daar is het nog ca. 25 minuten lopen. Plan uw route handig via 9292.nl

parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats van Brasserie Om de dobben. We hebben hier circa 40 parkeerplaatsen, waaronder een parkeerplaats voor mindervaliden.

honden

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op ons buitenterrein, mits aangelijnd. Ze mogen helaas niet binnen in de brasserie.