informatie

om de dobben

we zijn er voor u en zien uit naar uw bezoek

Corona / COVID-19

Maatregelen | brasserie gesloten

Helaas hebben we onze brasserie weer moeten sluiten. De overheid heeft besloten dat alle horeca moet sluiten, ter voorkoming van verdere verspreiding van het Covid-19 virus. Heel vervelend want nu kunnen we niet doen wat we het liefste doen: u als gast ontvangen en laten genieten bij Om de Dobben! We duimen op een goede afloop en hopen dat we snel de deuren weer mogen openen om u te verwelkomen.

Wat kan wel?

We besloten hebben om niet met afhaal- en/of bezorging te gaan werken. Maar we staan niet stil! U kunt nog steeds cadeaubonnen bij ons bestellen én af en toe openen we eventjes de deuren en zorgen we voor wat lekkers 'to go'. Via facebook en onze agenda laten wij weten op welke data dit kan.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
Helaas zijn verjaardagen of andere festiviteiten vieren nu ook even niet toegestaan. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u iemand wil verrassen. Kies dan voor onze cadeabon. Deze kunt u telefonisch of per mail bij ons bestellen. Klik op de button voor meer informatie.

Stay safe!

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Stay safe!
Team Om de Dobben
Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Wij hopen u snel weer te zien!

Reserveren & annuleren

Reserveren

Wilt u graag een reservering maken? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op 0511-227800 of 06-28362538 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons de locatie te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Bevestiging reservering
Indien u per e-mail een reserveringsverzoek stuurt, ontvangt u van ons altijd telefonisch of per e-mail een reactie. Mocht u geen reactie van ons hebben ontvangen, dan is er mogelijk iets misgegaan met het verzenden of ontvangen van uw mailbericht. Wilt u ons in dat geval opnieuw een e-mail sturen of bellen? Dan voorkomen we teleurstellingen en kunnen we tijdig een plekje voor u vrijhouden.

Annuleren

Buffetten
U kunt reserveringen tot uiterlijk 48 uur van te voren wijzigen of annuleren. Indien u later wijzigt of annuleert, worden de kosten voor de gemaakte reservering in rekening gebracht.

High tea
U kunt reserveringen tot uiterlijk 48 uur van te voren wijzigen of annuleren. Indien u later wijzigt of annuleert, worden de kosten voor de gemaakte reservering in rekening gebracht.


CONTACT

Brasserie om de dobben

contactgegevens

Brasserie Om de dobben
Langelaan 10
9251 MC BURGUM
0511 22 78 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedrijfsgegevens

VOF Om de dobben
KvK 70577374
BTW NL825.591.466.B01
Bank NL59.ABNA.0249.476.223
BIC ABNANL2A
Bedrijfsleider: Regina Pietersma

Stichting Plak foar elkenien

contactgegevens

Stichting Plak foar Elkenien
Langelaan 10
9251 MC BURGUM
0511 22 78 00
06 28 36 25 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedrijfsgegevens

Stichting Plak foar Elkenien
KvK 69740747
BTW NL857.991.991.B01
Bank NL07.ABNA.0636.019.152
BIC ABNANL2A
Contactpersoon: Theunis Pietersma

openingstijden

Wij zien uit naar uw bezoek!

openingstijden vanaf april 2020

Maandag
gesloten

Dinsdag
geopend van 10.00 – 17.00 uur voor koffie/thee met gebak, lunch en borrel.

Woensdag t/m zondag
geopend van 10.00 – 22.00 uur voor koffie/thee met gebak, lunch, borrel en diner. Lunch van 11.00 - 15.00 uur, diner na 17.00 uur.

afwijkende openingstijden

Op afspraak zijn wij het hele jaar geopend. Heeft u een speciaal verzoek, neemt u dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Ook voor groepsarrangementen, vergaderingen, feestjes, vieringen of evenementen kunnen in overleg afspraken worden gemaakt buiten de reguliere openingstijden.

Besloten feesten
Het is mogelijk dat onze brasserie op bepaalde tijdstippen gesloten is i.v.m. een besloten feest. In onze agenda staat dit aangegeven.

Afwijkende dagen
Onze brasserie heeft soms afwijkende openingstijden. Als dat het geval is, dan staat dit in onze agenda vermeld.

Vakanties en feestdagen

Alle vakanties zijn wij geopend. Voor onderstaande data gelden afwijkende tijden of zijn we gesloten.
  • er zijn op dit moment geen afwijkende data

Mogelijkheden voor groepen

Beschikbare ruimte

Onze brasserie bestaat uit 1 ruimte met een bar, een stamtafel, diverse kleine tafels en een buitenterras. Onze binnenruimte kunnen we voor bijvoorbeeld een vergadering, kleine bijeenkomst of een feestje opdelen d.m.v. een kamerscherm, maar dit houdt geen geluid tegen. Wij beschikken dus niet over aparte, volledig akoestisch afsluitbare vergader-/feestruimtes.

Groepsgrootte en beschikbaarheid


bereikbaarheid, route en parkeren

routebeschrijving

eigen vervoer (auto/motor)

U bereikt ons via de nieuwe weg, de Centrale As (N365) of via diverse kleine binnendoorwegen. Met de routeplanner plant u gemakkelijk uw route.

openbaar vervoer

Ook met trein en bus kunt u ons bereiken. U stapt uit bij de halte Tuskendijken in Burgum. Vanaf daar is het nog ca. 25 minuten lopen. Plan uw route handig via 9292.nl

parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats van Brasserie Om de dobben. We hebben hier circa 40 parkeerplaatsen, waaronder een parkeerplaats voor mindervaliden.

honden

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op ons buitenterrein, mits aangelijnd. Ze mogen helaas niet binnen in de brasserie.